2017-06-28 07:46:01• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Ma megismerkedhet valakivel

Napi horoszkóp június 28-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Az üzleti életben járjon a végére minden ígéretesnek tűnő lehetőségnek. A bolygók egy friss románcot jeleznek – ha egy kapcsolat van kibontakozóban az életében, az most elmélyülhet, hirtelen sokkal közelebb kerülhetnek egymáshoz.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold már a Szűz jegyéből áll, ez csökkentheti az erejét, jobb, ha ma csak a rutinfeladatokkal foglalkozik. A komoly kihívások várhatnak még pár napot! Beszélgetések során legyen fokozottan óvatos, mert egy féltve őrzött titok váratlanul napvilágra kerülhet, vagy egy meggondolatlan kijelentéssel megbánthatja, akit nem akart.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ha teheti, akkor halassza el a tervezett megbeszéléseket, mert utólag biztosan csak bosszankodna – most nem a tervei szerint alakulnak a dolgok. Ingatlan ügyekben váratlan lehetőséget jeleznek a csillagok – azért ne kapkodja el a döntést, van még ideje végiggondolni, mit akar.
 
Rák: VI. 22. - VII. 22.
Semmi kedve sem lesz ahhoz, hogy olyan munkát végezzen, ami stresszel jár, pedig elvárják öntől, hogy ma is jó teljesítményt nyújtson. Ha képes a főnöke negatív megjegyzéseihez is jó képet vágni, azzal a maga oldalára állíthatja őt!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
A Nap a Rák jegyében áll, de nem kap fényszöget. Ha nem beszélnek róla, a gondok akkor is megvannak. Tegye világossá partnere számára, hogy manipulációval nem érhet célt, tehát fölösleges próbálkoznia vele.
 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Merkúr a Rák jegyében áll, ez szép időszakot jelez az ön számára, sokkal nyitottabbá és közlékenyebbé válik. Ma megismerkedhet valakivel, akivel azonnal egy hullámhosszon lesznek. Adjon esélyt a kapcsolatnak!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Nehézkesen indul ez a nap, és a folytatása sem könnyebb: a figyelmetlensége következtében sokat kapkod, emiatt végül sokkal több munkát kell elvégeznie… Sajnos most csak magára számíthat, a többiek legalább annyira túlterheltek, mint ön.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Az akadályokkal szemben kitartóan tud küzdeni, de ma többször is kihozzák a sodrából, és ez tovább nehezíti a helyzetet. Nagy kockázattal járó feladatokat ma nem kellene elvállalnia! Az este viszont csodálatosnak ígérkezik.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A legtöbb dolog, ami ma történik, ellenkezik a várakozásaival. Sok múlik a hozzáállásán, azon, hogy mennyire tud rugalmasan viszonyulni a problémákhoz…. Tele van energiával, de ezt el is pocsékolhatja, ha túlzott jelentőséget tulajdonít annak, ami jelentéktelen.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Rutinja segítségével és bölcs döntéseivel meg tudja oldani a tengernyi feladatot, ami a munkahelyén fogadja. Nem szabad elkeserednie még akkor sem, ha reménytelennek tűnik egy eset.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Monoton egyhangúsággal telik a nap, szinte észre sem veszi, hogy múlik az idő. Egyhangúságából egy hír billenti ki, megtörténik, amit már nem is remélt!
 
Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Szűz jegyében áll, önnel szemben. Ma nem lesz képes az alkalmazkodásra, de arra sem, hogy elengedje magát. A stratégiája: „mindent, vagy semmit”, és ez megnehezíti azt, hogy egyetértésre jussanak vitapartnerével.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: